quarta-feira, 19 de janeiro de 2011

Barokin Hi-Tec




Hajanainen Aihe: Barokki Hi-Tec.


Jos luemme nykyaikainen, tai muuta mieluummin "postmodernity" pois uusliberalistisen globalisaation, tulemme selvittämään, miten paljon helpottaa kriisin kansallisvaltioiden kanssa heikentää sen rajojen eroa kulttuurien yhdistettynä taloudellisen liikkuvuuden, maantieteellisiä ja kulttuurisia. Lisäämme, että ominaisuudet yleisluontoisia sodan ja rauhan myöhään vuosisadan, sanoo Bartucci (2006) "raja, joka erottaa sisäiset konfliktit kansainvälisen kadonneiden tai taipumus kadota" ja siten tunnustamaan nykyajan " paikka ei ole takeita "
Tämä vahvistus on, jos ratifioi puheen meidän analysands ja ammattilaisille työnohjauksen he saivat toimistossamme. Lisäksi yksityishenkilöt ovat syntyneet sodan jälkeen, ovat osoittautumassa tuottavia koskee heidän lapsensa ja lapsenlapsensa. Ne, jotka osoittavat tuottamatonta yrittää ymmärtää, mitä "meni pieleen" läpi uudelleentulkinta kokemusta sen ainutlaatuisuus ja subjektiivisuus. .
Kiistaton tosiasia: uudet sukupolvet eivät odotuksia tulevaisuudesta. Osallistujat tässä globaalissa maailmassa, panttivankina vaatimuksiin nykyajan "suorituskyvyn pysyvää" aiheita sattuu tai ainakin turvautumaan kaikkiin käytettävissä olevin keinoin ei saa jättää pois, edistäminen vahvistavia puute ero on ja kadotukseen.
Sosiologit, taloustieteilijät, historioitsijat, kanssa teema nykyajan maailmassa ", korosti, että aiheet on oltava ketteriä, käytettävissä nopeat muutokset jatkuvasti ottamaan riskejä. "Vasen oman onnensa nojaan itsenäisyyden näkyy illuusio vapauden"
Muistaa Filosofi Vernon Benjamin, on niin täynnä keskellä psykologinen prosesseja "normalisointi" ja hylkäämisen prosessi, joka perustuu samasta (I) ja muut (jonka kanssa olen liittyvä), "piiritti" välillä halu standardointi ja mahdollisuus olemassa ja sietokyvyn edessä luopumista kaikki suunnitelmat tai utopistiselta toivoa, vaikuttaa siltä, että hajanaisuus aihe, subjektiivisuus on paikkansa uuden sosiaalisen kokoonpano muodostui West. Ns. itsekeskeisyys, Bartucci (2006), mikä yhdistetään arvo ulkoisuus - kohteisiin halu kohtaan oletetaan itsekeskeisiä ja siten aiheuttaa ekshibitionisti yleisesti liukumisen "on" on "neuvoja". Death Live. Epäonnistuminen subjektiivisuutta. Huumeiden väärinkäyttö ne ostetaan "Bocas" tai "Apteekit". Pillerit tai kirjoja itse ajuda.E hieman virheellisesti sanelee sen, että vaeltaa ja ihme: Poikani on mitä ostan?

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Arquivo do blog