quarta-feira, 19 de janeiro de 2011

Barokk Hi-Tec

A töredezett Tárgy: Barokk Hi-Tec.



Ha elolvassuk a kortárs, vagy mások inkább a "posztmodernitás" a neoliberális globalizáció, mi lesz azonosítani, mennyire könnyű a válság a nemzetállamok, annak gyengülése határai, különbséget kultúrák, párosulva gazdasági mobilitás, földrajzi és kulturális. Ehhez hozzátesszük, hogy a jellemzői az általános jellegű háború és béke a huszadik század végén, azt mondja, Bartucci (2006) "a határvonalat, ami megkülönbözteti a belső konfliktusok nemzetközi eltűnt vagy kezd eltűnni", és így elismerik a mai " helye a garanciák hiánya "
Ez a megerősítés, ha ratifikálja a beszéd a mi analysands és a szakemberek a klinikai felügyelet kaptak irodánkban. Továbbá, az egyének született a háború után, bizonyulnak produktív gondok gyermekeiket és unokáikat. Azok, akik bizonyítani improduktív megpróbálja megérteni, mi "volt a baj" keresztül újraértelmezése a tapasztalata annak egyediségét és szubjektivitás. .
Vitathatatlan tény: az új generációk már nem várható a jövőben. A résztvevők ebben a globalizált világban, túszul az igények a mai "teljesítményt állandó" alanyok nem történik meg, vagy legalábbis igénybe minden rendelkezésére álló eszközzel, hogy nem lehet elhagyni, előmozdítása megerősítő hiánya közötti különbség lét és elpusztulnak.
Szociológusok, közgazdászok, történészek, dolgozik a téma a mai világban, "hangsúlyozta, hogy az érintettek kötelesek a agilis, áll a gyors változásokat, amelyek folyamatosan kockázatokat. "Bal saját eszközökkel autonómiát jelenik meg, mint a szabadság illúziója"
Emlékezés a filozófus Vernon Benjamin, annyira áthatja a közepén pszichológiai folyamatokat a "normalizáció" a magára folyamat, amely alapján az azonos (I), a másik (akikkel én kapcsolatban), "ostromolták" között, a vágy, hogy szabványosítás és a lehetőséget, hogy a létezését és ellenálló képességük az arcát a lemondást minden olyan terv vagy utópisztikus remény, úgy tűnik, hogy a töredezettség a téma, a szubjektivitás megvan a maga helye egy új társadalmi konfiguráció alakul ki a Nyugat. Az úgynevezett önálló központúság, Bartucci (2006), ezáltal kombinálva az értékét az externália - a célpontok a vágy felé feltételezve önző és így jár az exhibicionista általános csúszott a "való" a "tanácsadás". Halál Live. Az a tény, szubjektivitás. A drog ők vásárolt "Bocas" vagy a "gyógyszertárak". Tablettát, vagy könyvek a saját ajuda.E néhány tévesen azt diktálja, hogy vándorolni, és csoda: A fiam lesz, amit veszek?

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Arquivo do blog