quarta-feira, 19 de janeiro de 2011

Baroque Hi-Tec

Den fragmenterade Ämne: Baroque Hi-Tec.



Om vi läser samtida, eller som andra föredrar att "postmodernism" från den nyliberala globaliseringen, kommer vi att identifiera hur stor lätthet krisen i nationalstater, med dess försvagning av dess gränser, distinktioner mellan kulturer, i kombination med en ekonomisk rörlighet, geografiska och kulturella. Vi tillägga att egenskaperna hos den allmänna karaktären av krig och fred i slutet av nittonhundratalet, säger Bartucci (2006) "en skiljelinje som skiljer de interna konflikter av internationell försvunnit eller tenderar att försvinna" och därmed känna igen i den moderna " plats bristen på garantier "
Denna bekräftelse är om ratificeras av tal av våra analysands och yrkesverksamma inom klinisk övervakning de fick på vårt kontor. Dessutom individer födda efter kriget, har visat produktiva frågor med sina barn och barnbarn. De som visar improduktiva försök att förstå vad "gick fel" genom en omtolkning av erfarenheterna av dess unika och subjektivitet. .
Obestridliga faktum: de nya generationerna har några förväntningar på framtiden. Deltagare i denna globaliserade värld, som gisslan av de krav som den moderna "prestanda permanent" ämnen händer eller åtminstone ta till alla till buds stående medel att inte lämnas ut, främjande av bekräftar bristen på skillnad mellan att vara och förgås.
Sociologer, ekonomer, historiker, som arbetar med temat i dagens värld, "betonade att försökspersonerna måste vara vig, tillgänglig för de snabba förändringar som ständigt ta risker. "Vänster till sina egna enheter självständighet framstår som en illusion av frihet"
Att minnas de vises Vernon Benjamin, så är genomsyrad mitt i psykologiska processer av "normalisering" i övergivande process som bygger på samma (jag) och den andra (med vem jag är relaterade), "belägrade" mellan önskan att standardisering och möjligheten till existens och motståndskraft inför ett undantag av någon plan eller utopiska hopp verkar det som fragmenteringen av ärendet, har subjektivitet sin plats i en ny social konfiguration bildades i väst. Den så kallade självcentrering, Bartucci (2006), som kombinerar därmed värdet av externalitet - för destinationer önskan mot antar en självcentrerad och därmed resultera i en exhibitionist generaliserade glidning "vara" för "råd". Döden Live. Misslyckandet av subjektivitet. Missbruket av droger de köps i "Bocas" eller "Apotek". Piller eller böcker på egen ajuda.E lite mer felaktigt dikterar att vandra och undrar: Min son kommer att vara vad jag köper?

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Arquivo do blog